Leserbrief

„Vaccinationscentre i forbindelse med Covid 19“

Vaccinationscentre i forbindelse med Covid 19

Vaccinationscentre i forbindelse med Covid 19

Inger Lis Andreasen und Karen Hansen
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Der Seniorenrat der Kommune Tondern und die Seniorenorganisation Ældre Sagen loben die Kommune und deren Angestellte im Pflegebereich in einer gemeinsamen Stellungnahme. Dabei geht es um den Einsatz, ein mobiles Impfzentrum in Tondern, Lügumkloster und Toftlund zu holen und den Transport dorthin.

Vaccination af ældre hjemmeboende plejekrævende medborgere er godt i gang rundt om i landet på div. vaccinationscentre.

I første omgang fik Tønder kommune ikke tildelt vaccinationscentre, hvilket kommunen omgående reagerede på. I samarbejde med Region Syd og kommunens praktiserende læger er der derfor nu etableret 3 vaccinationscentre i kommunen.

Ældrerådet og Ældresagen vil gerne udtrykke vor anerkendelse for det arbejde.

Tønder kommune er en geografisk stor enhed med opgaver fordelt på mange aldersgrupper. Det kræver derfor et stort arbejde at få Covid 19-vaccinationerne veludført i vores kommune. Der skal derfor også bringes en stor tak til alle ansatte – både på Rådhuset og hjemmeplejen, der p.t. gør et stort arbejde for at få gennemført vaccinationsopgaverne på en god og tilfredsstillende måde.

Fra flere borgere har vi modtaget tilbagemeldinger om, at det opsøgende arbejde, transportopgaven og den menneskelige kontakt mellem borgerne og kommunens medarbejdere har fungeret til stor tilfredshed. Vi forventer, at næste vaccinationsrunde vil foregå lige så effektivt.

Borgere, som ikke modtager varig hjælp fra kommunen, og som ikke er i stand til selv at transporterer sig til en vaccinationssted, kan henvende sig til Borgerservice og få vejledning om muligheden for transport.

På kommunens plejecentre er det hidtil lykkedes at holde Covid19 fra døren. Stor tak derfor også til personalet på plejecentrene for deres store arbejde. Her skal man nu i gang med 2. vaccinationsrunde.

Vi anbefaler derfor også, at alle i plejepersonalegrupperne vaccineres. De er i front hver dag og gør et stort arbejde, der ikke kan undværes.

Det er en svær tid for alle – specielt for ældre og enlige. Lad os håbe, at i snart kan se en ende på denne Coronapandemi – og lad os fortsat passe godt på hinanden og overholde de påbudte restriktioner.

På vegne af

Ældrerådet Tønder kommune og Ældresagen Tønder kommune

Inger Lis Andresen (formand Ældrerådet) og Karen Hansen (Koordinationsudvalget)

Mehr lesen

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land“

Leserbrief

Venstre-Vorstand für Reisby, Bröns und Wodder
„Forslag fra Venstre vil koste lokalsamfund millioner“

Leserbrief

Jesper Steenholdt, V-Stadtratsmitglied
„Vi er i gang - Videregående uddannelser til Tønder“

Leserbrief

Bjarne Lund Henneberg
„Klimamål: Viseren på uret drejer stadig“

Leserbrief

Helmut Thomssen
„Hilferuf?“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Det rene vandvid“