Leserbrief

„Tivoli Tøndermarsken“

Tivoli Tøndermarsken

Tivoli Tøndermarsken

Bernd Carstensen, Hoyer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Bernd Carstensen aus Hoyer (Højer) ist ein kritischer Beobachter, wenn es um die Entwicklung und Zukunft in Hoyer geht. Er meint, die Lokalpolitiker haben Anteil daran, dass sich die Tonderner Marsch zu einer Art Tivoli entwickelt.

Tøndermarsken bliver reguleret af bl.a. følgende love og bekendtgørelser: Nationalpark Vadehavet, Ramsar- området, Verdensarvs-område, Fuglebeskyttelsesområde, Tøndermarskudvalget, Habitatområde, Natura 2000-område, Natur- og vildtreservat Vadehavet, Verdens-naturområde, Tøndermarskloven, Digefredninger i Tøndermarsken.

Den nuværende kommunalbestyrelse medvirker til en tivolisering af området. Der er flertal for at lade hånt om vore forfædres indsats i Tøndermarsken. Ikke et eneste kommunalbestyrelsesmedlem er tilsyneladende betænkelig ved de talrige dispensationer, hvorved love og forordninger om beskyttelse af Tøndermarsken, omgås. Senest har man ændret på bl.a. udseendet og indretningen af den historiske pumpestation ved Lægan. Man går endda ikke af vejen for , at bryde hul igennem det fredede dige fra 1862.

Der er lys forude. Der er heldigvis kommunalvalg til efteråret, og det ser ud til, at skudens retning kan ændres så vi får en ny ledelse af kommunen, der respekterer Tøndermarskens natur og historie.

Bernd Carstensen
Klintvej 19
6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Barbara Krarup Hansen
„Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land“

Leserbrief

Helmut Thomssen
„Hilferuf?“

Leserbrief

Martin B. Christiansen
„EIN wirklicher FESTTAG für die Minderheit ? “

Leserbrief

Venstre-Vorstand für Reisby, Bröns und Wodder
„Forslag fra Venstre vil koste lokalsamfund millioner“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Det rene vandvid“

Leserbrief

Jan Prokopek Jensen
„Panik bei Venstre und DF?“