Leserbrief

„Pas på dybe huller!“

Pas på dybe huller!

Pas på dybe huller!

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Torben Ravn begrüßt den Verkauf vom Freizeitpark Hjemsted Oldtidspark. Mit dem Hafen als Beispiel warnt er vor weiteren finanziellen Löchern, die die Kommune Tondern stopfen muss.

Det er godt, at Oldtidsparken nu er blevet solgt. Den har længe været kommunens dybeste hul. Hvis man opgør det tab som parken over årene har givet, så svarer dette beløb til, hvad det nu koster at bygge en ny skole ved Skærbæk.
Dette hul er nu stoppet, men stadig har vi dybe huller. Rømø havn kræver ligesom Oldtidsparken hvert år penge fra kommunen, er rettere sagt, man kræver nye kommunegarantier. Indtil videre har dette hul kostet 47 millioner kroner og intet tyder på, at det stopper før havnen sælges.
Da Henning Schmidt blev udpeget som ny formand for havnen, troede mange, at nu ville Rømø havn blive gjort klar til salg. Som byrådspolitiker for de konservative, udtalte Henning Schmidt nemlig: „Det er ikke en kommunal opgave at drive entreprenørvirksomhed, campingplads eller havn”. Så gjorde byrådet ham til formand for havnen, og så fik han en helt anden opfattelse.
Vi skal passe på de dybe huller, vi har ikke råd til at smide flere skattekroner i dem. Se blot hvordan det gik Løgumkloster Sparekasse under finanskrisen. Sparekassen havde et bundløst hul i Rødekro i form af en virksomhed som lavede træpiller. Sparekassens bestyrelse blev ved med at putte penge i dette hul indtil det var for sent.
Sparekassen Løgumkloster findes ikke mere, hvis Tønder kommune vil bevare sin selvstændighed, må man lære af tidligere fejl ellers falder kommunen til sidst selv i et hul!

Mehr lesen

Leserbrief

Carsten Heinrich Tästensen
„Die Minderheit muss lebendig bleiben“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„RESPEKT“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Torben Ravn
„Braveheart“

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Verpasste Chance einer Richterin“

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Ein Versuch mich kurz zu fassen“