Leserbrief

„Ødsleri med betroede midler“

Ødsleri med betroede midler

Ødsleri med betroede midler

Bernd Carstensen, Hoyer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Bernd Carstensen aus Hoyer/Højer ist der Auffassung, dass die Kommune Tondern verschwenderisch mit den Steuergeldern umgeht. Er befürchtet, dass Teile der kommunalen Verwaltung und Teile des Kommunalrats die Verbindung zu gewöhnlichen Menschen verloren haben.

Så vidt jeg husker blev Højer Kommunes regnskaber kontrolleret 1 gang om året. Men hvad og hvordan husker jeg ikke. Hvis det samme gør sig gældende for Tønder Kommune i dag, kan jeg forudse, at regnskaberne for Tønder Kommune var blevet kasseret.

Det kan ikke være rigtigt, at man af betroede midler (skat) kan hente muldjord i Roskilde til at så græs i ved regnvandsbassinet i Højer, og det kan heller ikke være rigtigt, at man bruger skatteydernes penge til at forære Real Danias direktør plus frue gratis billetter til Tønder-festival`en.

Desuden bruges penge på helt unødvendige og uforståelige trafikændringer i Højer. Betroede midler (skatteyderpenge) er beregnet til at gavne og vedligeholde fællesskabets interesser og ikke til mærkværdige påfund. Langt de fleste borgere må vende og dreje midlerne, for at få det til at køre rundt.

Derfor er det helt uforståelig, hvordan man i kommunalt regi strør om sig med skatteydernes midler. (se også Rådhusbyggeri, nu skolebyggeriet i Skærbæk og Tøndermarskinitiativet). Jeg er bange for at dele af forvaltningen og dele af kommunalbestyrelsesmedlemmerne fuldstændig har mistet forbindelsen til alm. mennesker.

Dette kan bl.a. ses ved at et helt alm. kommunalbestyrelsesmedlem kan hente en indtægt på langt over ½ mio. kr. om året ved kommunen.

Bernd Carstensen

Klintvej 19

6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Bjarne Lund Henneberg
„Det gode skib Tønder“

Leserbrief

Henrik Frandsen, Barbara Krarup Hansen, Anders Kronborg und Jesper Petersen
„Politiet tættere på borgerne - i hele kommunen“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Højer
„Guinnes Rekordbog“

Leserbrief

Mogens Nielsen
„Vindmøller: Spørg borgerne“

Leserbrief

Renate Sternkopf
„Artikelserie „Mobilität in Nordschleswig"“

Leserbrief

Kurt Asmussen
„Politisk nøl dræber lokale ildsjæle“

Wort zum Sonntag

Ole Cramer
„Das Wort zum Sonntag, 18. April 2021“