Leserbrief

„De glemte Landsbyer“

De glemte Landsbyer

De glemte Landsbyer

Ragner Häbel
Terkelsbüll/Terkelsbøl
Zuletzt aktualisiert um:

Ragner Häbel aus Terkelsbüll. Venstre-Kandidat zur Kommunalwahl 2021, fordert mehr Einsatz für die kleinen Orte in der Kommune Apenrade (Aabenraa).

I kender det. Vi bor i Aabenraa Kommune. En skøn kommune med masser af muligheder for alle. Børn og unge har alt hvad de skal bruge for at få et skønt fritidsliv. Byen summer. Aktiviteterne er mange. Der er fokus på kultur, skønhed og fællesskab. I kender det – eller, det gør I hvis I bor i Aabenraa by.

Vi kender det ikke i Terkelsbøl. Det vi kender i Terkelsbøl er livsfarlige veje med vanvidsbilister. Vi kender til nedbrændte, faldefærdige og forladte huse. Vi kender til manglende lys. Vi kender til manglende cykelstier og fortove. Vi kender ikke til alt det vi praler med at kunne i Aabenraa Kommune.

I mange år har politikerne råbt op om, at vores kommune er en sammenhængende kommune, hvor alle har gode vilkår. Men det passer jo ikke. Vores politikere har i mange år haft et kæmpe fokus på at forskønne Aabenraa midtbys gågade og havn. Men ikke på at løfte udkanterne af kommunen.

Det skal være slut nu!

Vi skal ændre vores prioritering og sætte fokus på, at få landsbyerne med. Og ikke kun de større byer som Aabenraa, Rødekro, Padborg og Tinglev. Det er ved at være på tide, at Rens, Bylderup-Bov, Terkelsbøl, Hjordkær, Uge, Bolderslev, Felsted, Bovrup, Varnæs, Hovslund, Løjt, Hellevad, Bredevad og Ravsted også får en tur. Vi skal have fokus på infrastrukturen i form af cykelstier, lys og veje. Vi skal have fokus på nedrivning af ødelagte ejendomme og give mulighed for at bygge nyt. Vi skal have opsat chikaner og stoppet de mange vanvidsbilister der strømmer gennem vores byer.

Kort sagt skal udkanterne forbedres. Aabenraa by har fået en masse, nu er det vores tur!

Ragner Häbel
Terkelsbøl Bygade 7, 6360 Tinglev
Byrådskandidat for de Konservative KV21

Mehr lesen

Leserbrief

Musikrådet i Aabenraa
„Ønsker politikerne et aktivt sang- og musikliv i kommunen?“

Leserbrief

Dänische Kulturvereine und -organisationen
„Åbent brev til statsminister Mette Frederiksen fra Danmarks kulturliv“

Leserbrief

Martin B. Christiansen
„Hvem melder sig som ansvarlig? – Del 3“

Leserbrief

Martin B. Christiansen
„Problemknuseren – 2. del“

Leserbrief

Jesper Petersen
„Sønderjyske og grænseoverskridende fremskridt i trafikplan“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Vi skal ha‘ doppeltsporet nu“